Ga naar de website

Beste leden,

Omdat er al een tijdje problemen zijn met de ontvangst van emails van de Suster (door strengere spam filtering van email providers*), hierbij nogmaals een herinnering aan de lezing van Maarten van Buuren - De essentie van Spinoza op dinsdag 9 mei.

Ook stond er in eerste instantie niet vermeld waar je je kon inschrijven om deel te nemen. We zullen dit voortaan vermelden, mede ook omdat onze agenda doorgezet wordt naar een centrale agenda van de OU. Maar mocht het in de toekomst onverhoopt toch ontbreken dan is de default altijd: cwsusterbertken@gmail.com. Overigens kunt u ook gewoon antwoorden op deze nieuwsbrief, dan komt het ook aan. 

Met vriendelijke groet,

Rick Dekker
Bestuurslid (ICT enzo.)

---
De essentie van Spinoza - Maarten van Buuren

Laatste herinnering: 9 mei - De essentie van Spinoza - Maarten van Buuren

Maarten van Buuren legt op begrijpelijke wijze uit waarom Baruch de Spinoza niet alleen Nederlands belangrijkste denker is geweest, maar waarom hij ook wereldwijd tot de toppers wordt gerekend.

Aanmelden via: 
cwsusterbertken@gmail.com

Lees verder

---

* Veruit het merendeel van alle email die wereldwijd wordt verstuurd wordt aangemerkt als spam (de cijfers variƫren tussen de 60% en 90%). Email providers stellen steeds strengere regels op om spam te filteren en zo hun gebruikers te ontzien. Vooral mail die in bulk wordt verzonden, zoals onze nieuwsbrief, is bij voorbaat verdacht. Dat betekent dat onze nieuwsbrief in je spam bakje terecht kan komen of zelfs helemaal geweigerd wordt. Naarmate we vaker mail versturen of gebruik gaan maken van een vertrouwde email verzend service (kost geld en moet ingericht worden) zal onze reputatie verbeteren en zal meer email aankomen. We blijven ons best doen om het te verbeteren, maar als je zeker wilt weten dat je niets mist dan raad ik aan regelmatig op de site te kijken.

---