Beste leden van Suster Bertken,

Een nieuw studiejaar brengt vanzelf ook een nieuwe contributiebetaling voor onze geliefde Suster Bertken met zich mee. We doen er mooie dingen mee, vinden we zelf, dus we gaan ervan uit dat u allen komend jaar weer van de partij zult zijn. 

Ieder jaar is het weer een flinke klus om alle betalingen te registreren, de ledenadministratie bij te werken en iedereen na te mailen en bellen die vergeten is te betalen. Maak dus fluks € 15,- over op rekening NL46 INGB 0008031277 tnv Suster Bertken en u bent weer voor een jaar lid van de club.

Tip 1: vermeld svp de naam onder welke u bij ons bekend bent, vooral als u betaalt met een rekening van uw bedrijf of van uw partner. U wilt niet weten hoe getalenteerd speurder de penningmeester soms moet zijn.
Tip 2: sommigen werken met een automatische overschrijving, 1 x per jaar op 1 augustus. Slim idee!
Tip 3: bij de komende jaarvergadering treedt een nieuwe penningmeester aan. Ik zou hem graag verrassen met een ledenlijst zonder vergeetachtige betalers. Overmaking dus graag binnen 14 dagen.

 

Bij voorbaat hartelijk dank.
Uw penningmeester Leny Noordermeer

---

Binnenkort

---
Rondleiding en lezing herbouw Domkerk bij jaaropening

28/9 Rondleiding en lezing herbouw Domkerk bij jaaropening

Peter Haars en Arie Noordermeer, bestuursleden van de Stichting Herbouw Domkerk, zullen het studiejaar 2017-2018 openen. Net als vorig jaar zal dit plaatsvinden in de sfeervolle Sterrecamer en in de Kannunikenzaal in het Academie gebouw aan het Domplein. 

Lees verder

---
Kennismakingsbijeenkomst nieuwe leden (2)

30/9 Kennismaking bijeenkomst nieuwe leden (2)

Een aantal keren per jaar organiseren we een ochtend waarop beginnende studenten elkaar in informele sfeer kunnen ontmoeten. 

Lees verder

---
Een bron van nieuwe kunst in de 20e eeuw

Een bron van nieuwe kunst in de 20e eeuw

Het programma voor het Lustrum Symposium over de Stijl is bijna rond. 's Morgens zijn er onder andere lezingen van Muriel de Beer en Yvonne Hilgenkamp. 's Middags kunt u kiezen uit maximaal twee activiteiten. 

Lees verder

---
Lezing Iran

19/12 Lezing Iran (tijd)

Op 19 december zal Noyan Sahami voor ons een lezing geven over Iran en het gebied van de Zijderoute.

Lees verder

---